Siófok strandok

Ebben a cikkben összeszedtük Siófok összes strandját keletről-nyugatra, hogy többé már ne kelljen keresgélned. Gyerekekkel vágnál neki Siófoknak? Ingyenes siófoki strandokat keresel? A siófoki strandok belépő áraira vagy kíváncsi? Tippeket, tanácsokat szeretnél kapni, hogy hol töltsd el a siófoki nyaralásodat? Rossz időben nincs ötleted? Itt mindent megtalálsz! További információkért kattints a strandok nevére!

1. Gamászai strand

A Gamászai strand Siófok legkeletibb vízpartja, ugyanis Balatonvilágos és Siófok közigazgatási határán helyezkedik el. Siófok legkisebb strandja a helyi és ide érkező családok kedvenc törzshelye lett az elmúlt években. A strandon büfé, nagy játszótér, bérelhető napágyak és nyugodt környezet vár mindenkit.

 

2. Siófok Sóstói strand

A Siófok Sóstói strand a város keleti oldalán található. Siófok második legnagyobb fizetős strandja egy feltöltött félszigeten lett kialakítva. A strand néhány éve megújult és immáron röplabda-, lábtengó pálya, óriáscsúszda, játszótér, homokozó, mini gokartpálya, légvár és egy ping-pong asztal is várja az aktívan pihenni vágyó vendégeket.

 

3. Siófok Balatonszabadi szabadstrand

A Siófok Balatonszabadi szabadstrand a város egyik legkisebb, ám talán leghangulatosabb fürdőzőhelye. A könnyű megközelíthetősége miatt (akár tömegközlekedéssel is) a helyiek és az ide utazók egyik nagy kedvence. A strand az egész szezonban ingyenes, de ennek ellenére a legtöbb kényelmi szolgáltatás elérhető.

 

4. Siófok Aranypart

Siófok legnagyobb ingyenes strandja, az Aranypart az egyik legkedveltebb és legtöbbet látogatott partszakasz Siófokon. A vízpartot kisebb közökön, utcákon keresztül lehet megközelíteni a Beszédes József sétányról. Ezeknél a „bejáratoknál” általában büfék, ingyenes mosdók, kölcsönzők és strandholmi árusok is találhatók.

5. Siófok Nagystrand

A Siófoki Nagystrand nem csak Siófok, de az egész Balaton leglátogatottabb strandja is. Tökéletes választás családoknak, idősebbeknek és fiataloknak is, főleg a Plázs szórakozóhely miatt. A kiváló vízminőség, a város közelsége és a hangulat tette azzá a Nagystrandot, ami. Széleskörű szolgáltatások és modern partszakasz vár a Nagystrandon!

6. Siófok Újhelyi strand

A Siófok Újhelyi strand korábban fizetős fürdőzőhelyként működött. Mára már ingyenesen látogatható, hiába utal ennek ellenkezőjére a kapu és a kerítés. Siófok egyik legárnyékosabb és legnyugodtabb strandja ideális a kisgyermekes családoknak és a pihenni vágyó vendégeknek. A strand közel esik a belvároshoz, így nem kell sokat utazni.

7. Siófok Ezüstpart

A Siófoki Ezüstpart a város második legnagyobb szabadstrandja. A majdnem 3 kilométer hosszú partszakasz az utóbbi években komoly fejlesztéseken esett át. Szállodák, apartmanok épültek körülötte és rendbe tették a partszakaszt is. Az Ezüstpart egy igazi klasszikus hellyé változott, hűséges vendégkörrel és kiváló hangulattal.

+1 Galérius Élményfürdő Siófok

Siófok és a Balaton egyik legnagyobb fedett fürdője, a Galerius Élményfürdő és Wellness Központ egész évben várja a fürdőzni vágyókat. Nyáron tökéletes program rossz idő esetén, illetve elő-/utószezonban és a téli szezonban pedig kiváló kikapcsolódási lehetőség a Balaton partján. A fürdő 9 medencével és 2 csúszdával várja a fürdőzni vágyókat.