Foglalási feltételek

 

A foglalás menete:

Az apartmansiofokon.hu oldalon bemutatott apartmanok foglalása a weboldalon található foglaló motor segítségével vagy emailben történhet.

Kérjük a foglalni szándékozó vendégeket, hogy a foglalási rendszerben kért minden adatot pontosan és értelemszerűen kitölteni szíveskedjenek, különös tekintettel az elérhetőségek (telefonszám és email) helyes megadására.

A foglalásban megadott adatok helyessége a vendég felelőssége. Visszaélések elkerülése végett, amennyiben a vendég a foglalásban megadott telefonszámon, illetve email címen nem elérhető, vagy az elérhetőség helytelennek bizonyul, és így nincs lehetőség a foglalás jogszerűségének megerősítésére, az apartmansiofokon.hu fenntartja a foglalás törlésének jogát, mellyel az elszállásolásra vonatkozó jogigény is megszűnik.

A foglalás benyújtásával a szállásfoglalást leadó vendég elismeri, hogy a foglalási és lemondási feltételeket megismerte, és azokat elfogadja!

Szállásdíj kifizetése:

A szállásdíjat jelenleg banki átutalással vagy banki befizetéssel lehet kiegyenlíteni, az erre vonatkozó adatokat a visszaigazolás tartalmazza.

Minden foglalás véglegesítéséhez előleg fizetése szükséges, mely összeg a teljes szállásdíj 40%-a, a maradék 60% szállásdíj érkezés előtt 7 nappal esedékes. Amennyiben az esedékes  befizetések a fizetési határidő lejártáig nem történnek meg, a foglalást minden előzetes értesítés nélkül töröljük. Az érkezést megelőző 7 napon belüli foglalás esetén a szállásdíj 100%-a fizetendő.

Lemondás:

Lemondás kizárólag írásban lehetséges az info@apartmansiofokon.hu email címen. Kötbérmentes lemondás 7 nappal érkezés előtt lehetséges. Kötbérmentes lemondási határidőn kívüli törlés esetén a már befizetett díj 1.000,-HUF levonás mellett kerül visszafizetésre. 

Ezen belüli törlés vagy nem jelentkezés esetén kötbért számolunk fel, mely a befizetett díj 100%-a. Amennyiben a vendég később, mint a foglalt napon érkezik és ezt nem jelzi írásban, úgy a foglalás az eredeti érkezést követő napon, 10.00 órakor automatikusan törlésre kerül és a foglalást lemondottnak tekintjük, 100% kötbér mellett. A lefoglalt időpont előtti elutazás esetén, a maradék éjszakákra vonatkozó szállásdíjat nem térítjük vissza.

Egyéb rendelkezések: 

A szállás-szolgáltatási szerződés megkötése esetén Ön elfogadja, hogy elolvasta és megértette a fenti feltételeket és szabályokat, és egyetért az azokban foglaltakkal.