Apartmanok

Válasszon apartmanjaink közül!

Choose from our apartments! • Alegeți din apartamentele noastre! • Wählen Sie aus unseren Apartments! • Choisissez parmi nos appartements!

Siófok legjobb részén szeretnél nyaralni? Közel az Aranyparthoz, a Plázshoz és a Petőfi Sétányhoz? Szeretnéd látni a Balatont a reggeli kávéd társaságában az erkélyen? Ja… és mindezt olcsón? Ne keresd tovább!

Az Arany Apartmanok a Beszédes József sétányon helyezkednek el, közvetlenül a part közelében. A legközelebbi

  • élelmiszerbolt 350 méterre,
  • a Balatonpart 30 méterre,
  • éttermek pedig néhány lépésre

találhatóak az apartmanjainktól. Ennél jobb helyet aligha találsz Siófokon!

Kiadó siófoki apartmanok 2+1 fő részére

Apartmanjaink mindegyike egy hálószobával rendelkeznek, de igény esetén tudunk pótágyat is biztosítani. A 17 négyzetméteres, légkondicionált apartmanok jól felszerelt konyhával, modern fürdőszobával, sikképernyős TV-vel és csodálatos kilátással rendelkeznek. Elő- és utószezonban, illetve a téli szezonban az apartmanok fűtése biztosított.

A Beszédes József sétány a siófoki apartmanok non plus ultrája

Nem véletlenül az egyik legkeresettebb része Siófoknak a Beszédes József sétány, amennyiben apartmanházak bérléséről van szó. A kiváló elhelyezkedés, a jó hangulat, az Aranypart és a Petőfi sétány közelsége általában a drága szállások privilégiumai. De nálunk ezt jóval olcsóbban is megkaphatod. Válassz az apartmanjaink közül és foglald le még ma!

 

 

Panoráma Arany Apartman Siófok

Panoráma Arany Apartman Siófok

közvetlen vízpart / erkély / panoráma

Tópart Arany Apartman Siófok

Tópart Arany Apartman Siófok

közvetlen vízpart / erkély / kilátás Balatonra